MIA FESTIVAL PRAHA 24.5.2015

26.05.2015 08:34

A je to tady - v neděli 24.5.2015 v půl osmé ráno jsme se vydali směr Praha na mezinárodní finále MIA DANCE FESTIVALU. Semifinálová kola probíhala nejen  po celé republice, ale i na Slovensku, v Rusku ( Nižnij Tagil) a v Chorvatsku (Zagreb).

My jsme dorazili do Prahy i s fanoušky kolem 10:00 hodiny. Přesun k Lucerně nám zabral delší chvilku, než jsme předpokládali, takže jsme se ani nestihli převléknout a rovnou jsme vyrazili do průvodu, který šel: Palác Lucerna → Václavské náměstí → 28. října → Jungmannova → Jungmannovo náměstí → Václavské náměstí → Palác Lucerna. Za zvuku bubnů skupiny Tam-Tam Batucada Pusinky improvizovaly pochodové cvičení:-). Vypadalo to moc hezky a moc jsme se bavili. 

Po skončení průvodu jsme vměli dost času, proto jsme vyrazili na prohlídku Staroměstského náměstí. Prohlédli jsme si orloj, podívali jsme se pod okna staroměstské radnice, zopakovali něco málo z historie a pomaličku jsme kráčeli zpět do Lucerny. 

Učesat, nalíčit, rozcvičit a jdeme na to! Holky vběhly na pódium a začaly s velkým nasazením a elánem. Bylo to skvělé - opravdu do cvičení daly všechno. Čekání na vyhlášení bylo dlouhé a nekonečné.... 5.místo ze sedmi týmů je skvělý výsledek, i když holky v tu chvíli byly hodně zklamané. Moc jsem jim přála lepší umístění, bohužel to nestačilo. Rozhodčí byli přísnější než v Hradci, možná i z toho důvodu, že Pusinky posuzovali jako PROFI tým. S celkovým ziskem 69 bodů by v HOBBY kategorii obsadily  úžasné 2.místo. 

Velké poděkování patří našim fanouškům, kteří byli skvělí! V Lucerně se Poniklá neztratila a minimálně soupeři z naší kategorie už vědí, kde Poniklá je..:-)

Poslední soutěž, která nás čeká je 6.6.2015 ve Rtyni v Podkrkonoší...