BAT HK

12.05.2014 13:30

V neděli odpoledne jsme se chystaly na soutěž BAT do Hradce Králové. Věděla jsem, že holky nebudou kompletní, že nám dvě budou chybět. Když ale během dopoledne zazvonil telefon a paní Havajíková se moc omlouvala, že má Maruška teplotu a že nemůže jet, byla jsem na rozpacích - mám to odvolat? nakonec jsem si řekla, že holky jsou šikovné a že to zvládnou i v devíti, takže jsme ve 13:00 hodin vyrazily. 

Našli jsme halu a hurá na trénování nových přesunů a vymýšlení improvizace. Naštěstí jsou holky tak šikovné, že to všechno inhed pochopily, a tak jsme měly i čas sledovat týmy AE i taneční týmy. 

V naší kategorii byby ještě dva týmy  - oba týmy z AC Hip Hop Hradec Králové. Jeden o cca rok starší a jeden cca o rok mladší ( co se týká věkového průměru dětí). Pusinky byly opravdu výborné, zacvičily to s radostí a téměř bez chyb. I tak jim to nestačilo na lepčí než 3.místo. Musím uznat, že když na plochu naběhne 25 holčiček, je to úplně jiné než když se po stejně velké ploše pohybuje 9 Pusinek. Naše holky to prostě nemohou ošulit v ničem...:-)

Moc jim gratujuju, jsou fakt šikovné.....