Děti v akci 29.3.2015

30.03.2015 18:44

V neděli jsme si museli dát brzký oběd, protože nás čekala sooutěž až v Praze. Cesta ubíhala bez problémů, jen v Praze najít Chodovskou halu se nám povedlo až na třetí pokus..:-)

Dorazili jsme včas, byli jsme posláni do šatničky, která měla tak 3 metry čtverečné. Pro nás samotné ideální prostor, kdyby tam nebyly ještě další 4 týmy! Opravdu jsme po sobě téměř šlapaly, ale vše holky zvládly bez stresu a krásně se na soutěž  připravily.

V naší skupině bylo ještě jedno družstvo, které cvičilo po nás. Nenechaly jsme si soupeře ujít a pečlivě jsme sledovaly každý jejich pohyb. Maličko jsme si věřily, že by to mohlo tentokrát vyjít, ale porotci bývají nevyzpytatelní. Proto jsme netrpělivě čekaly na vyhlášení. Naši kategorii vyhlašovali až jako poslední. Když z úst moderátora zaznělo, že 2.místo vyhrává tým s číslem 95, holky vyjekly radostí, protože naše číslo bylo 94!!! První místo, obrovský pohár, medaili a koláč jako kolo od vozu bylo pro holky velkou odměnou...

Super náladu už nepokazilo ani to, že jsem neměla dálniční známku a moje autos posádkou kličkovalo po Pátku a maličko zabloudilo:-)))

Velké díky patří Standovi Šedému, ml. a Míle Gembické za odvoz na soutěž. Děkujeme.