Talent libereckého kraje 6.12.2015

21.12.2015 07:53

6.12.2015 jsme se rozhodli, že místo mlsání sladkostí, které nám přinesl Mikuláš s čertem, pojedeme na soutěž.  Naštěstí  čerti do pekla nikoho neodnesli, takže jsme vyrazili do České Lípy všechny Pusinky společně i s našimi fanoušky.

Když jsme dorazili na místo, zjistili jsme, že celý program je posunutý o hodinku DOPŘEDU!!! Místo předpokládané dvouhodinové přípravy jsme měli na přípravu jen hodinu! Nebyla to příjemná hodinka, původní záměr s novým účesem jsem zamítla a všichni společně jsme se snažili navzájem se učesat.

Naštěstí se všechno zvládlo včas a my jsme s netrpělivostí čekali, až na nás přijde řada. V naší skupině byly ještě další 4 skupiny. My jsme šli jako předposlední, tak jsme o očku sledovali naši konkurenci.

Holky vběhly na plochu a ejhle! Hrozně se to smekalo! Snažily se, aby se jim nesmeklo, proto se soustředily na každý krok. I tak se neubránily pádu a dokonce to odnesly i brýle!! I tak se se smekající podlahou popraly se ctí.

Na vyhlášení čekaly semknuté do kolečka – poslední bychom skončit neměly, to by bylo nefér… 4.místo získává… ne, Pusinky to nebyly!  Máme medaili – je to super! 3.místo bylo spravedlivé a zasloužené! Úžasný výsledek! Dokonce se dočkaly pochval od neznámých diváků! Atmosféra byla úžasná a Pusinky si domů přivezly medaili. Všem fanouškům děkujeme za podporu.