O Rtyňskou zvonici

08.06.2015 07:29

V sobotu 6.6.2015 jsme vyrazili směr Rtyně v Podkrkonoší na naši letošní poslední soutěž. Ještě v pátek nebylo jasné, jestli pojedeme, protože nás postihla vlna nemocí. Chyběly 3 Pusinky, což je opravdu hodně, když si představíte, že každá má své místo a je nezastupitelná. I tak jsme se vydaly bojovat:-)

Před orlovnou jsme vymysleli nová postavení, ale všechny prvky při trénování zvládly, proto jsme je tam ponechaly. Holky byly natěšené, ale zároveň měly obavy, jak to zvládnou.

Ve své skupině vystupovaly jako první. Bohužel díky jiným přesunům a nervozitě se všechno nepodařilo tak, jak jsme si představovaly. Naopak soupeřkám se povedly skladby dokonale. Po skončení naší kategorie jsem tušila, že to na bednu nebude, ale poslední jsme neskončily!:-)

Musím tady pochválit Pusinky, které se opravdu moc snažily, i když jim nebylo moc dobře ( rýma, bolesti hlavy). Moc děkuju! Holky, byly jste úžasné! Velké poděkování patří všem rodičům, kteří obětují svůj volný čas a jezdí s námi po soutěžích, podporují nás a moc nám fandí.  

Nemůžu tady zapomenout na Minipusinky, které celý rok pilně cvičily a měly obrovský úspěch v podobě 3.místa na jejich první soutěži. Minipusinky jsou moc šikovné a pokud jim nadšení vydrží, budou sklízet úspěchy stejně jako Pusinky. Minipusinky, jste moje zlatíčka! :-)

Velký dík patří Lence Hájkové, která mi pomáhá s Minipusinkami. Lenko, DĚKUJU!

Poslední poděkování je TJ Sokol Poniklá za jejich finanční podporu, kterou si můžeme dovolit díky finančním grantům z obce a Libereckého kraje. Takže i obci patří díky.